Diavetítő

 

 

Egy kis ízelítő a butaságom tőrténetéből!

 Számítógép kezeléssel kapcsolatosan teljesen amatőr vagyok
Gyerekeimtől amikor meg kaptam a gépet még be kapcsolni sem tudtam. Meg nyitottak egy játékot ami mellett ott ragadtam, majd amikor haza mentek fől hívtam őket telefonon, mert nem tudtam a gépet kikapcsolni.

Egy évig csak játszani használtam, de gondoltam egyet és be köttetem az internetet gondolva, talán nagyobb ismeretekre teszek szert. El kezdtem böngészgetni és találtam szebbnél szebb oldalakat, de találtam  hirdetéseket is, hogy legyen saját honlapod, de fogalmam sem volt hogy mi az a honlap!  Véletlen folytán úgy adódott, hogy játék miatt regisztrálni kellett magamat az egyik oldalon, én éltem a lehetőséggel  regisztráltam és játszadoztam tovább. Nem is volt semmi gond,de egyre több levelet kaptam felajánlva a segítséget, hogy el tudjam indítani az oldal szerkesztését.

Hümmm, mi az az oldal?, vagy is milyen oldalt? és hogyan kellszerkeszteni?  kérdezem önmagamtól....Kaptam a segítséget a virtuális barátoktól, de én azt sem tudtam mi az  a "link"?  megkérdezni szégyeltem, de azért reménykedtem, hogy egyszer majd csak meg tudom.

A kedves segítők nagy szeretettel küldték a segítséget, és rámzúdították a sok ismeretlen kifejezéseket, hogy ide klikk- oda klikk, én meg csak néztem ki a fejemből semmit nem értve, de föl csillant a tudás reménysugara, mert ingyenes Internetes tanfolyam indult a falumban.  Én nagy örömmel jelentkeztem is gondolva,  hogy legalább az ismeretlen kifejezéseket meg tanlom, de sajnos túl jelentkezés miatt nem sikerült be jutni az iskolában!  Vgasztaltak, hogy egy pár hónap múlva indul egy új tanfolyam,  igaz azért már fizetni kell, de nekem a tudás már tegnap is késő lett volna... Kissé szomorúan vettem róla tudomást, majd meg köszöntem az ajánlatot és  mondtam, hogy addigra megtanulom magamtól az alapvető dolgokat. Hát így jutottam el a semmiből egy óvodai kiscsoportos tudásáig.

 Már meg tudtam szerkeszteni az oldalamat, de  semmi ötletem nem volt, hogy milyen legyen a lapom,  vagy éppen mi legyen a tartalma?  Sokáig csak nézelődtem, böngészgettem, hogy be gyűjtsek valami ötletet magamnak, de nem akartam senki lapjának a stílusát le koppintani. Nagyon szeretem a szépet és a lehető legtöbb őrültséggel díszítettem az oldalamat, hogy az enyém legyen a leg szebb!!!

Már kezdett alakúlni, mint a púpos gyerek, de még mindég nem tudtam, hogy mi a honlap?  mi a Link? és mit írjak egy honlapra?

Az egyik oldal  szebbnél szebb képekkel van díszítve a másik versekkel és tele hirdetésekkel, reklámokkal, de nekem még mindég nincs  semmi ötletem!

Szeretem nagyon a szép verseket és  gyűjtögetésbe kezdtem, igaz más tollával ékeskedtem, de ezekkel a versekkel tudtam egy kis ízelítőt adni az én kis lelki világomból.

Végül rá jöttem, hogy egy honlap minden féle őrűségekkel tele írható! Itt mindenki megvalósíthatja önmagát, ki írhatja örömeit- bánatait és mindenki érdekes valakinek valamiért. Itt nincsen fent,vagy lent Itt mindenki önmaga lehet, ami azért jó, mert vannak szorongásaink amit nem mondhatunk el senkinek, de egy itt el mondhatjuk mindenkinek!!!

Hát így indultam el a honlapom szerkesztésével, amit nagyon élvezek, mert ki írhatom magamból azokat az érzelmeket, emlékeket, amit naplóban soha nem írtam meg, egyedül a memóriámban tároltam, de az én koromban már félő, hogy egyszer el veszítem emlékeimet, el kezd bomlani az elme és nem tudok az unokáimnak mesélni ha kérdeznek az ifjúságomról. Így jutottam el a honlapom megalkotásához és most megpróbálom az emlékeim fontosabb állomásait csokorba kötni, meg őrizve az utó kornak.

Menüdoboz